Winter

De wintertijd is officieel ingegaan.
Oftewel de heerlijke tijd van stamppotten,
stoofschotels, ovenschotels en lekkere,
verwarmende soepen is aangebroken! 

Smaakvolle maaltijdsoepen

Onze heerlijke erwten- en bruine bonensoep zijn nu verpakt in een nieuw jasje. De maaltijdsoepen worden niet meer in emmers verpakt, maar in zakken. Er is bewust gekozen om de soepen in zakken te verpakken, omdat het de smaak optimaliseert. Meer info? klik dan hier.

Kerstmenu

Tijdens de feestelijke decemberdagen zet je natuurlijk graag iets heel bijzonders op tafel. Onze koks hebben voor Kerst en Nieuwjaarsdag zes prachtige menu's samengesteld die tot de verbeelding spreken. Bekijk hier het kerstmenu!

Seizoenmenu's

Het is de laatste weken al wat kouder geworden en de winter staat nu echt voor de deur. Wij zijn dan ook al druk bezig geweest met de opzet van een nieuw lekker wintermenu. Klik hier voor het menu van dit seizoen.

Onze concepten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Met name in de zorg is een doelgroepbenadering van belang. Ons nieuwe concept 'Vers & Op Smaak' geeft daar invulling aan. Lees hier meer over dit concept.

Actueel

Bami kipsaté

Gerecht van de week: bami met kipsaté! Deze week met extra aandacht voor presentatie. De diverse ingrediënten kan je namelijk leuk serveren door het gebruik van schoteltjes in diverse groottes. 

Lees verder

Bloemkoolschotel

Groente van de maand

NIEUW: Eetgemak magazine